Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σκιάθος: Νεκρός σε τροχαίο ο Αντώνης Μανιάτης – Το δυστύχημα που πάγωσε το νησί!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, βύθισε τη Σκιάθο στο πένθος. Ποιος ήταν ο άτυχος οδηγός…

Θρήνος στη Σκιάθο, αλλά και στο Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, για τον ξαφνικό χαμό του 48χρονου ξενοδόχου και πολιτικού μηχανικού Αντώνη Μανιάτη. Ο άτυχος 48χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με νταλίκα. Ειδικότερα, τα δύο οχήματα, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, είχαν την ίδια κατεύθυνση -προς Λαμία- όταν λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το επιβατικό όχημα που οδηγούσε 48χρονος, χωρίς ίχνη φρεναρίσματος στο δρόμο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η νταλίκα, προπορευόταν, φρέναρε ή ήταν σταματημένη, προσέκρουσε στο πίσω μέρος της.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε αποτέλεσμα ο οδηγός του επιβατικού να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες αρχικά εστίασαν στον απεγκλωβισμό του άτυχου 48χρονου από το όχημα, του οποίου το μπροστινό μέρος του είχε συνθλιβεί. Ειδικό γερανοφόρο όχημα χρειάστηκε για να μετακινήσει τη νταλίκα με πινακίδες Σλοβακίας καθώς λόγω της σφοδρής σύγκρουσης τσακίστηκε ο πίσω άξονάς της.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων πυροσβεστικής και αστυνομίας η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία διεξαγόταν στη μία λωρίδα κατεύθυνσης. Ασθενοφόρο μετέφερε των 48χρονο στο νοσοκομείο Θήβας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 48χρονο πολιτικό μηχανικό, διερευνώνται από το Τ.Τ. Εθνικών οδών.

Ο Αντώνης Μανιάτης ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «KIVO», που βρίσκεται στην περιοχή Κατσαρού –Αγ. Αντωνίου στη Σκιάθο, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε