Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκορπιός: Η άφιξη του Ριμπολόβλεφ και τα παραμύθια των βαρκάρηδων για μία κρουαζιέρα!

ΦΩΤΟ από meganisinews
ΦΩΤΟ από meganisinews

Το θρυλικό νησί υποδέχεται τον νέο ιδιοκτήτη του, την ώρα που οι… πολυμήχανοι βαρκάρηδες της περιοχής δημιουργούν νέους μύθους για να κερδίσουν πελάτες

Στο Σκορπιό φτάνει το απόγευμα με το προσωπικό του αεροσκάφος, ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o Ρώσος μεγιστάνας, ο οποίος προσφάτως αγόρασε για χάρη της πανέμορφης κόρης του το νησί-σύμβολο της δυναστείας Ωνάση, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ακτίου και από εκεί οδικώς θα φθάσει στον Σκορπιό, όπου οι ετοιμασίες για την υποδοχή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, μπροστά σε μια πρόκληση βρίσκονται από την αρχή της τουριστικής περιόδου οι ξεναγοί των ημερήσιων κρουαζιερόπλοιων που κατευθύνονται στον Σκορπιό. Η παλιά ιστορία του θρύλου του Αριστοτέλη Ωνάση και της δυναστείας του έχει πλέον ξεφτίσει…

Έτσι, μπήκαν κι αυτοί στον πειρασμό να φτιάξουν μια δική τους, μια που οι πληροφορίες γύρω από τον νέο ιδιοκτήτη του νησιού δίνονται με το σταγονόμετρο. Mε αρκετή, λοιπόν, φαντασία και μπόλικο χιούμορ δημιουργούν το νέο μύθο για τον Σκορπιό και τους νέους ιδιοκτήτες του.

Όπως χαρακτηριστικά εξιστορούσε στο meganisinews, δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού, κάποια στιγμή χρειάστηκε να ναυλώσει ένα μικρό καΐκι για να τραβήξει πλάνα για το ρεπορτάζ . Ο βαρκάρης, για να κερδίσει την κρουαζιέρα, είχε υποσχεθεί ότι γνώριζε και πληροφορίες και φτάνοντας στον Σκορπιό είπε:

– Βλέπεις εκείνα κει τα πράσινα παραθύρια; Πέρυσι ήταν μπλέ!

Τα τραγελαφικά περιστατικά δίνουν και παίρνουν, με τους παλιότερους βαρκάρηδες να προσπαθούν να «αλιεύσουν» πελάτες δίνοντας πληροφορίες κατά το δοκούν και σύμφωνα με αυτά που οι ναυλωτές θέλουν ν’ ακούσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα ο Αφγανός που λήστεψε και πέταξε στον γκρεμό φοιτήτρια!

Ήλιοπουλος Χρυσής Αυγής: Τσιπρα, π@@@@@α, γ@@@ τον Τσε Γκεβάρα (VIDEO)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε