Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκ στη Λαμία από το άγριο φονικό – Ψάχνουν το φονικό όπλο

φωτό από LamiaReport
φωτό από LamiaReport

Συνεχίζεται η πολύωρη ανάκριση της συζύγου, που κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο από χθες το πρωί…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το άγριο έγκλημα με θύμα τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο μικρών παιδιών. Το φονικό αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης από χθες το πρωί που αποκαλύφθηκε, ενώ τα σενάρια που ακούγονται πολλά.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με ληστεία, αλλά με ένα στυγερό έγκλημα, που έκρυβε πολύ μίσος. Παρόλο που ο δολοφόνος προσπάθησε να σκηνοθετήσει ένα σκηνικό ληστείας, ανοίγοντας κάποια συρτάρια μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί δεν ξεγελάστηκαν.

Σύμφωνα με πηγές του LamiaReport, το φονικό θυμίζει την περίπτωση Νάσιουτζικ, που την δεκαετία του ΄80 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τότε το θύμα, ο συγγραφέας Θανάσης Διαμαντόπουλος, είχε δεχθεί αλλεπάλληλες σφυριές στο κεφάλι, μέσα στο διαμέρισμά του, όπου βρέθηκε νεκρός.

Με παρόμοιο τρόπο δολοφονήθηκε και ο άτυχος 45χρονος χθες τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν. Τραγική ειρωνεία,  λίγο πριν είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της 42χρονης συζύγου Αλέκας, όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς.

Η νεκροψία νεκροτομή και οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως σε αρκετά γκρίζα σημεία της υπόθεσης, εάν δηλαδή το θύμα ήταν σε καταστολή και άλλες λεπτομέρειες, που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Αυτό που ψάχνουν απεγνωσμένα οι αστυνομικοί είναι το φονικό όπλο, που πιθανότατα είναι κάποιο σφυρί, σκεπάρνι, σίδερο, ή κάτι παρόμοιο.

ΟΙ αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακρίνουν από χθες το πρωί τη σύζυγο του 45χρονου μαζί με τους γονείς της. Χθες βράδυ άφησαν τους γονείς να πάνε στο σπίτι και σήμερα το πρωί τους οδήγησαν και πάλι στα γραφεία της Ασφάλειας.

Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι σύντομα θα συμπληρώσουν τα κενά κομμάτια του παζλ, ωστόσο μέχρι στιγμής τα στόματα είναι κλειστά και η απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση στερεότυπη: “Υπομονή. Η προανάκριση συνεχίζεται…”

Τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν ότι από χθες όλα άλλαξαν στη ζωή τους…

Φθιώτιδα: Πέπλο μυστηρίου για την άγρια δολοφονία του πατέρα – Τι είδε η ιατροδικαστής

Φθιώτιδα:Κοιμήθηκαν χώρια και το πρωί η γυναίκα του,τον βρήκε δολοφονημένο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε