Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκ στην Κρήτη από την άγρια δολοφονία – Σήμερα η κηδεία του άτυχου κτηνοτρόφου

Σοκ στην Κρήτη από την άγρια δολοφονία – Σήμερα η κηδεία του άτυχου κτηνοτρόφου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την «εν ψυχρώ» εκτέλεση του 25χρονου κτηνοτρόφου Μανώλη Μιχελιουδάκη, χθες, μέρα μεσημέρι, στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου.

Και ενώ συγγενείς και φίλοι , στις 3 μμ θα συνοδέψουν τον άτυχο νέο στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο στα Ροδωπού, θέμα χρόνου θεωρείται πως είναι η παράδοση του 30χρονου, επίσης κτηνοτρόφου, από τα Κεραμειά, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του θύματος, ως ο εκτελεστής του 25χρονου.

Στο μεταξύ, όπως γράφει το flashnews.gr από χθες το απόγευμα, οι αστυνομικές αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τόσο στο σπίτι του 30χρονου, στο χωριό Βαντές, όπου διαμένει η ετοιμόγεννη γυναίκα του, όσο και στο σπίτι του πατέρα του στο χωριό Παναγιά των Κεραμειών, όπου διαμένουν και τα άλλα αδέλφια του.

Όπως όλα δείχνουν η αιτία που οδήγησε στη δολοφονία ήταν οι «κτηματικές διαφορές» καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα και ο θύτης είχαν έρθει πολλές φορές σε προστριβή αναφορικά με τα βοσκοτόπια στην περιοχή του Ομαλού, όπου είχαν τα αιγοπρόβατά τους.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη:Κατάρες και φόβοι για βεντέτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε