Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σοκ στο Διακοφτό από την ανατριχιαστική δολοφονία – Μπλεγμένη και σε άλλες υποθέσεις η γυναίκα – αράχνη!

Η ανασκαφή κάτω από το ντουζ του σπιτιού στο οποίο ήταν
Η ανασκαφή κάτω από το ντουζ του σπιτιού στο οποίο ήταν

Η ενοικιάστρια του σπιτιού, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από τη ντουζιέρα, φαίνεται πως είχε αρκετά πάρε-δώσε με την παρανομία…

Η Αλβανίδα ενοικιάστρια, που εξαφανίστηκε απ’ το σπίτι αμέσως μετά τις… “επισκευές”  στο ντουζ, είναι 54 ετών και οι πληροφορίες λένε ότι εκκρεμούν εις βάρος της 13 καταδικαστικές αποφάσεις (!) για αδικήματα όπως ληστείες, απάτες και κλοπές!
Κάποιες άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο για εμπλοκή της ακόμη και σε φόνους! Δείτε το βίντεο…

Εκτός από την 54χρονη, για τη φρικτή δολοφονία που αποκαλύφθηκε χθες, οι αρχές προσανατολίζονται επίσης σε έναν 51χρονο Έλληνα εις βάρος του οποίου εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση εισφορών αλλά και έναν 38χρονο από την Αλβανία που στο παρελθόν, δεν είχε απασχολήσει την Αστυνομία. 
 
Οι αρχές πιστεύουν ότι είναι πρόσωπα κλειδιά στην υπόθεση που αποτελλεί μια απ’ τις πιο ανατριχιαστικές στα ελληνικά χρονικά! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι, πριν “χτίσουν” το πτώμα στη ντουζιέρα, είχαν συντρίψει το κεφάλι του άνδρα, με ένα βαρύ αντικείμενο…
  
Ταυτόχρονα, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να διαπιστωθεί και επισήμως πια, ότι ο άνθρωπος που βρέθηκε κάτω απ’ τα πλακάκια της ντουζιέρας, ήταν ο 42χρονος αγνοούμενος επιχειρηματίας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το Μάιο του 2009, στην Αθήνα.
Τα συγγενικά του πρόσωπα είναι σχεδόν βέβαια ότι πρόκειται γι’ αυτόν, αφού τα ρούχα που βρέθηκαν στη μακάβρια μπανιέρα, είναι ίδια με αυτά που φορούσε ο επιχειρηματίας όταν εξαφανίστηκε!
Στοιχείο κλειδί, είναι και η τελευταία κλήση από το κινητό του τηλέφωνο, η οποία έγινε από την περιοχή του Διακοφτού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε