Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σπείρα με μέλος 15χρονο ανήλικο είχε ρημάξει φορτηγά και μηχανές στη Θεσσαλονίκη

Σπείρα με μέλος 15χρονο ανήλικο είχε ρημάξει φορτηγά και μηχανές στη Θεσσαλονίκη

Κλοπές σαράντα τριων φορτηγών, μοτοσικλετών και εμπορευμάτων μεγάλης αξίας, κατηγορούνται ότι διέπραξαν ένας Έλληνας και πέντε Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες, ανάμεσά τους και ένας 15χρονος, κατηγορούνται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, στις περιοχές της Σταυρούπολης, Καλαμαριάς, Τούμπας, Αμπελοκήπων, Χαριλάου και Ανάληψης, αφαίρεσαν συνολικά 32 μοτοσικλέτες, μοτοποδήλατα και 11 φορτηγά αυτοκίνητα, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν έμφορτα με εμπορεύματα. Στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν τα δίκυκλα και έπαιρναν τα ανταλλακτικά, ενώ μετέφεραν τα εμπορεύματα στην Αλβανία και τα πουλούσαν.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τηλεοράσεις, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, συσκευές παραγωγής πολυμέσων, μεγάλες ποσότητες ειδών ρουχισμού και προϊόντων οικιακής χρήσης.

Από την Αστυνομία αναζητείται και ένας 26χρονος συνεργός τους, ενώ συνελήφθη ένας ακόμα νεαρός, με την κατηγορία ότι αγόρασε από τους δράστες ανταλλακτικά μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχουν ρημάξει τις μπαταρίες από τα φορτηγά στη Λαχαναγορά


Κόρινθος: Τον άρπαξαν και τον χτυπούσαν με σίδερα επειδή δεν τους έδιναν λύτρα

Θεσσαλονίκη: ”Έγδυναν” φορτηγά και πουλούσαν τα ανταλλακτικά!

Χαλκίδα: Κρέμασαν παντελόνια στα φορτηγά – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε