Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Στάχτη” το σπιτάκι του Άη Βασίλη στα Τρίκαλα! – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

“Στάχτη” το σπιτάκι του Άη Βασίλη στα Τρίκαλα! – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη από …διπλή φωτιά στο Πάρκο Ματσόπουλου…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr υπό συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, υπήρξε …διπλή πυρκαγιά.

Η πρώτη κατέστρεψε ολοσχερώς το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη ενώ δόθηκε «μάχη» να διασωθούν αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στον χώρο, με πιθανότητα να μην απομακρύνθηκαν εγκαίρως όλα…

Και ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούσαν να σβήσουν την φωτιά, μια δεύτερη ξέσπασε σε σωρό σκουπιδιών όπισθεν του Μύλου όπου χρειάστηκε να σπάσει λουκέτο πόρτας για να εισέλθει το Πυροσβεστικό όχημα και να σβήσει και αυτή την φωτιά όπου υπήρξε όπως κατέγραψε το trikalanews.gr και έκρηξη εύφλεκτου υλικού.

Στον χώρο βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής αλλά και Μέλη της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, ενώ σε μια πρώτη εκτίμηση, οι ζημιές ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, από αίτια που ερευνώνται. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και αστυνομικές δυνάμεις, απέκλεισαν το χώρο και γρήγορα κατάφεραν να την κατασβήσουν.

Πηγή: trikalavoice, trikalanews, trikalaola

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε