Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάχτη έγινε το σπίτι πενταμελούς οικογένειας στην Ηλεία

Στάχτη έγινε το σπίτι πενταμελούς οικογένειας στην Ηλεία

Το έχτισαν με κόπους και με βάσανα και μία μόλις ημέρα πριν μετακομίσουν σε αυτό κάηκε ολοσχερώς. Δείτε το βίντεο.

Η Μαρία Διονυσοπούλου, η κόρη, ο γιος και τα δυο εγγόνια της, δεν πρόλαβαν να χαρούν την ζεστασιά ενός δικού τους σπιτικού. Κάποιος, σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν, έβαλε το χέρι του και έκανε στάχτη το σπίτι τους στην Μυρτιά.

Η κα Μαρία, σύμφωνα με το iliatora.gr, στερήθηκε μια ζωή, κάνοντας όποια δουλειά μπορούσε, για να μαζέψει τα λεφτά που χρειάζονταν για να χτίσει αυτό το σπίτι. Δυο δωμάτια και ένα σαλόνι με την κουζίνα μέσα, για να ζήσει αυτή και η οικογενειά της με ασφάλεια και αξιοπρέπεια αλλά δεν θα μπορέσει να απολαύσει τους κόπους της.

Τραγική ειρωνεία, πριν από τρία χρόνια η άλλη κόρη της Μαρίας, στο ίδιο χωριό, είδε και αυτή το σπίτι της να χάνεται μέσα στις φλόγες. Τότε η ζημιά οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα. Τώρα όλοι κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Ένα κομμένο συρματόπλεγμα της περίφραξης του σπιτιού και ένα μαδέρι ακουμπισμένο στον τοίχο κάτω από το παράθυρο του μπάνιου είναι οι πρώτες ενδείξεις που συνηγορούν ότι κάποιος έκανε εσκεμμένα την ζημιά.

Μέσα στο σπίτι η οικογένεια είχε μεταφέρει όλα τα πράγματά της καθώς στο παλιό τους είχε χτυπηθεί πέρυσι από ανεμοστρόβιλο που είχε παρασύρει τη σκεπή και οι σεισμοί είχαν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους πάνω της. Τίποτα όμως δεν έμεινε από την πυρκαγιά. Ρούχα, ψυγείο, οικιακά σκεύη, κρεβάτια, στρώματα, έπιπλα… όλα έγιναν στάχτη!

Ακούστε πως περιγράφει η κα Μαρία την δυστυχία που την βρήκε:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε