Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην Ασφάλεια η βασική ύποπτη για τη… “χτισμένη” σορό στο Διακοφτό!

Η ανασκαφή κάτω από το ντουζ του σπιτιού που βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία
Η ανασκαφή κάτω από το ντουζ του σπιτιού που βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία

Είναι η 54χρονη γυναίκα-“αράχνη”, που φέρεται να εμπλέκεται στην ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο…

Πρόκειται για την ενοικιάστρια του σπιτιού, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από τη ντουζιέρα. Μια γυναίκα που όταν η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Το πρωί του Σαββάτου όμως εντοπίστηκε σε σπίτι, στην περιοχή της Λούτσας και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής. Το πρωί η 54χρονη μεταφέρθηκε στην ασφάλεια της Πάτρας όπου και ανακρίνεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα-“αράχνη” αρνείται τα πάντα. Ρίχνει τις ευθύνες σε έναν 38χρονο ομοεθνή της, στον οποίο χρεώνει τόσο τη δολοφονία όσο και τον ενταφιασμό του 42χρονου κάτω από τη ντουζιέρα του σπιτιού όπου διέμενε. 

Εις βάρος της 54χρονης εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα όπως ληστείες, κλοπή και απάτη. Οι Αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα, τα οποία ενδέχεται να γνωρίζουν αρκετά για την υπόθεση. Έναν 51χρονο, τον οποίο βαρύνουν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση εισφορών και τον 38χρονο αλλοδαπό, που εμπλέκει στην κατάθεσή της η 54χρονη.

Η σορός του 42χρονου βρέθηκε «χτισμένη» κάτω από δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαΐας και εκτιμάται πως ανήκει σε κτηματομεσίτη από τη Ζάκυνθο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 από την περιοχή της Βούλας.

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή του Διακοφτού. Από τότε άρχισε η διενέργεια ερευνών των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου επιχειρηματία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε