Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στην Κρήτη ο βασιλιάς της Ολλανδίας

ΦΩΤΟ από ekriti
ΦΩΤΟ από ekriti

Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσού ξεναγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο Bασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος της Ολλανδίας, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη στις 24 Μαΐου στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης.

Ο 50χρονος Βασιλιάς που συνοδεύεται και από άλλα μέλη της οικογένειάς του, έφτασε αεροπορικώς στα Χανιά στις 24 του μήνα και από εκεί ξεκίνησε τις βόλτες του με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Βαρδή Βαρδινογιάννη, σύμφωνα με το ekriti.

Σήμερα, ερχόμενος από Ελούντα, έκανε μία στάση στο Ηράκλειο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε από το λιμάνι του Ηρακλείου με την πολυτελή θαλαμηγό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε στις Αρχαιότητες της Κνωσού όπου ξεναγήθηκε, κάτω από διαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κνωσό, αναχώρησε με τη θαλαμηγό στις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος της Ολλανδίας, επισκέθηκε, όπως τουλάχιστον προέβλεπε το πρόγραμμά του, διάφορα μέρη της Κρήτης όπως το Μπάλο, το Λουτρό, Ελαφονήσι, Φραγκοκάστελο, Αγία Γαλήνη, Βάι, Ελούντα και πλάκα.

Πηγή:ekriti

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε