Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ ο γιατρός που σκόρπισε τον τρόμο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναβλήθηκε στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η δίκη του 29χρονου γιατρού ο οποίος χθες τα ξημερώματα έσπειρε τον τρόμο σε εστιατόριο, απειλώντας μάλιστα τον 27χρονο ιδιοκτήτη.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο πατέρας του γιατρού προσκόμισε σήμερα στο δικαστήριο έγγραφο, το οποίο πιστοποιεί ότι ο γιος του νοσηλεύται στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ μετά το περιστατικό.
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση και όρισε δικάσιμο για τις 7 Μαρτίου, έτσι ώστε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από γιατρό του ΠΑΓΝΗ, για τον καταλογισμό του κατηγορουμένου

Ο 29χρονος οδηγήθηκε, χθες, ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, παράνομη οπλοφορία μαχαιριών και παράνομη μεταφορά αεροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με καταγγελία του 27χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου, ο 29χρονος προκαλώντας αρχικά φραστικό επεισόδιο με τους θαμώνες του καταστήματος τους απείλησε με μαχαίρι, αναγκάζοντας τους να αποχωρήσουν,
ενώ προσπάθησε να αποτρέψει τον 27χρονο, να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Ο 29χρονος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα αεροβόλο όπλο, δυο μαχαίρια, ένας φακός, μία μάλλινη κουκούλα και ένας σουγιάς.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αεροβόλα όπλα…

Διαβάστε ακόμα:

Mε μαύρες σημαίες στο περιφερειακό συμβούλιο οι Λασιθιώτες – ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Είχαν “γδύσει” τις επιχειρήσεις από σίδερα – Τα πούλαγαν και “τσέπωναν” χιλιάδες ευρώ!

Ξάνθη: Έπιασαν τον δραπέτη 5 χρόνια μετά

Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε