Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στις 2 Οκτωβρίου θα ανοίξουν και πάλι οι κάλπες στα Τζουμέρκα!

Στις 2 Οκτωβρίου θα ανοίξουν και πάλι οι κάλπες στα Τζουμέρκα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2011 | 20:12
Πρώτη δημοσίευση: 30.08.2011 | 20:12

Το σύνολο των εκλογικών τμημάτων στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων θα πάει στις κάλπες για να εκλέξουν τη νέα Δημοτική τους Αρχή.

Η σχετική απόφαση υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, σε εφαρμογή απόφασης του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η απόφαση του ΣτΕ εκδόθηκε μετά από ένσταση της υποψήφιας δημάρχου, Σταυρούλας Καραβασίλη. Η κ. Καραβασίλη, που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ, στρεφόταν κατά του νυν δημάρχου, Μαρίνου Γαρνέλη, επειδή στην Τοπική Κοινότητα Μελισσουργών το ψηφοδέλτιό του υπολειπόταν σε μία γυναίκα. Αρχικά το Εφετείο Ιωαννίνων είχε εκδώσει κατά πλειοψηφία, απόφαση υπέρ του Δημάρχου, κάτι που ανατράπηκε εντελώς στο ΣτΕ με ψήφους 7-0 υπέρ της ενιστάμενης.

Στις εκλογές της 2ας Οκτωβρίου, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ. Θα συμμετέχουν όλοι οι νομίμως ανακηρυχθέντες συνδυασμοί στις προηγούμενες εκλογές. Σε τυχόν επαναληπτικές εκλογές, αυτές θα γίνουν την αμέσως επόμενη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο