Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Στίβεν Κουκ: Νέες έρευνες στο πηγάδι της Κρήτης από ειδικούς της Σκότλαντ Γιάρντ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σπιθαμή προς σπιθαμή θα ψάξουν το πηγάδι αστυνομικοί και ειδικοί της Scotland Yard που βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο, για να βρουν ίσως περισσότερα οστά αλλά και οποιοδήποτε στοιχείο που ενδεχομένως να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του Βρετανού Στίβεν Κουκ.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για τέσσερα άτομα που ήρθαν από τη Βρετανία και τα οποία αύριο Παρασκευή, θα επισκεφθούν το πηγάδι όπου βρέθηκε ο σκελετός του νεαρού Βρετανού, που εξαφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2005.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αστυνομική πηγή, τα άτομα αυτά – εκτός απροόπτου – θα επισκεφθούν το χώρο προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τις εξονυχιστικές έρευνες και αυτοψίες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα στήσουν τέντες ενώ θα χρησιμοποιηθεί και ειδικός φωτισμός τόσο έξω από το πηγάδι όσο και μέσα.

Σκοπός τους, δεν είναι άλλος από το να βρουν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση που έληξε με δραματικό τρόπο όταν πλέον ταυτοποιήθηκε ότι ο σκελετός στο 10μετρο πηγάδι, ανήκει στον νεαρό από τη Μεγάλη Βρετανία. Φυσικά θα προσπαθήσουν να βρουν και στοιχεία γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Στίβεν Κουκ, λέει η ίδια αστυνομική πηγή η οποία συμπληρώνει ότι “ο χώρος θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν”.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε