Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στους δρόμους όλη η Κως για το hot spot! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ΦΩΤΟ από το kostoday
ΦΩΤΟ από το kostoday

Έγινε παρουσία μεγάλου αριθμού Κώων πολιτών το Παγκωακό συλλαλητήριο, όπου οι κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τη δημιουργία Hotspot στο νησί της Κω. Η προσέλευση κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει τελικώς ότι οι αντιδράσεις για τη δημιουργία των Hot spot δεν είναι μεμονωμένα από 30-40 άτομα.

Να σημειωθεί ότι αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο οποίος για μία ακόμη φορά είπε για τη στάση του Δήμου Κω για τα Ηot spot, τις 10 προτάσεις που ήδη έχει δώσει στους αρμόδιους και το αίτημα του να αναχωρήσουν τα ΜΑΤ από το νησί. Στη συνέχεια, μίλησε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ και ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων κ. Μανώλης Μπαλάσας, επισημαίνοντας και οι δύο τις συνέπειες που θα έχει η δημιουργία hot spot στο νησί.

ΦΩΤΟ από το kostoday

ΦΩΤΟ από το kostoday

Έγινε πορεία προς το ΑΤ τμήμα Κω, όπου κρατούνται οι άνθρωποι από τα επεισόδια στο Πυλί, δίνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης, φωνάζοντας συνθήματα, όπως “ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ…”, ενώ ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος…
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι Κυριακή στις 11:00 στο Πυλί, στον Άγιο Γεώργιο, θα γίνει ειρηνική πορεία.

Πηγή: kostoday, vimatisko
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε