Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στο δρόμο σήμερα οι Κρητικοί για το χαράτσι

Στο δρόμο σήμερα οι Κρητικοί για το χαράτσι
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.11.2011 | 08:25
Πρώτη δημοσίευση: 18.11.2011 | 08:12

Με μια διπλή κινητοποίηση από τα Εργατικά Κέντρα Ηρακλείου και Ρεθύμνου, οι Κρητικοί λένε το δικό τους ΟΧΙ στο ειδικό τέλος για τα ακίνητα.

Στο Ηράκλειο, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου θα βρίσκονται στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, επί της Χρυσοστόμου, για να ενημερώνουν τους καταναλωτές για το πως μπορούν να πληρώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ενέργειας και τα δημοτικά τέλη, χωρίς το "χαράτσι".

Στο Ρέθυμνο, όπως διαβάζουμε στο CretaLive, συγκέντρωση και συμβολική κατάληψη γίνεται στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, ως διαμαρτυρία για το τέλος ακινήτων.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο, σε συνεργασία και με άλλους φορείς του νομού το νομαρχιακό παράρτημα ΑΔΕΔΥ, την Ομοσπονδία επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ένωση Συνταξιούχων Ι.Κ.Α., απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη διαμαρτυρία και χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων λένε:

"Καλούμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του νομού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, των γραφείων της Δ.Ε.Η. στην πόλη μας, την Παρασκευή 18-11-2011 και ώρα 8:30 το πρωί, για να απαιτήσουμε δυναμικά να καταργηθούν όλα τα χαράτσια"...

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Με πανό και συνθήματα στο δημοτικό συμβούλιο για το χαράτσι της ΔΕΗ!

Καταχείμωνο χωρίς ρεύμα λόγω χαρατσιού μέσω ΔΕΗ

Λαμία: Η Ανθήλη δεν πληρώνει το χαράτσι   Διαδώστε αυτό το άρθρο