Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο λιμάνι του Ηρακλείου οι παραγωγοί κηπευτικών της Ιεράπετρας – Ζητούν πολιτική λύση για τη μεταφορά των προϊόντων τους

φωτό από prismanews
φωτό από prismanews

Στο λιμάνι του Ηρακλείου θα πάνε και απόψε παραγωγοί της Ιεράπετρας προκειμένου διεκδικήσουν από την πολιτεία την μεταφορά των ευπαθών προϊόντων απόψε το βράδυ με πλοίο της γραμμής.

Όπως γράφει το flashnews συνοδεία αγροτών από την Ιεράπετρα μεταφέρονται και απόψε το βράδυ περίπου 30 νταλίκες με κηπευτικά με σκοπό πάση θυσία να φορτωθούν και να ταξιδέψουν στις αγορές παρά την απεργία της ΠΝΟ.

Οι αγρότες επιζητούν πολιτική λύση χωρίς να αξιώνουν να σπάσει η απεργία των ναυτικών.

Η απόφαση ελήφθη σε γενική συνέλευση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στις 3 το μεσημέρι στον συνεταιρισμό «ΑΝΑΤΟΛΗ».

Οι αγρότες αφού κουβέντιασαν διεξοδικά, συζήτησαν όλες τις προτάσεις, αμφισβήτησαν τις σημερινές διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας και πολιτικών προσώπων οτι απόψε θα αποπλεύσει και αποφάσισαν να πάνε μαζικά στο Ηράκλειο.

Η αγωνία τους είναι μεγάλη και η οικονομική ζημιά που ήδη έχουν υποστεί ακόμα μεγαλύτερη και διαπιστώνοντας την απόλυτη κοροϊδία από πλευράς πολιτείας στο να βρει τρόπο μεταφοράς των κηπευτικών τους, είναι αποφασισμένοι για όλα.

Σύμφωνα με το radiolasithi, η δράση τους για απόψε προσδιορίζεται κατά της πολιτείας και όχι κατά των ναυτεργατών που δικαίως απεργούν, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τα ακριβή σχέδια τους.

Διαβάστε επίσης: Νέα 48ωρη αποφάσισε η ΠΝΟ – Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστράτευσης ο υπουργός

“Μπλοκάρουν” όλη την Ελλάδα οι αγρότες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε