Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στο σκαμνί ο μαιευτήρας που δεν δήλωνε τα εκατομμύρια που εισέπραττε!

Στο σκαμνί ο μαιευτήρας που δεν δήλωνε τα εκατομμύρια που εισέπραττε!

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ Κρήτης έχουν μπει περισσότεροι από 200 λογαριασμοί, γιατρών, δικηγόρων αλλά και άλλων φυσικών προσώπων, προκειμένου να παταχθεί το φαινόμενο της φοροδιαφυγής.

Η αρχή έγινε με την πολύκροτη υπόθεση της «άσκησης παράνομης ιατρικής δραστηριότητας, από διευθυντή Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης», όπως αναφέρει στο πόρισμά του, το ΣΔΟΕ Κρήτης.

Δραστηριότητα που είχε αποφέρει στον πανεπιστημιακό γιατρό τεράστια έσοδα, τα οποία ουδέποτε είχε δηλώσει. Η υπηρεσία, σύμφωνα με το flashnews.gr, έχει ολοκληρώσει τη σύνταξη της πορισματικής αναφοράς, την οποία αναμένεται να παραδώσει στον εισαγγελέα Ηρακλείου μέσα στην εβδομάδα.

Στην αναφορά περιέχονται μαρτυρίες ασθενών που καταθέτουν ενόρκως ότι του έδωσαν χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που προσέφερε ακόμη και μέσα στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με το πόρισμα ΣΔΟΕ Κρήτης, ο πανεπιστημιακός γιατρός διατηρούσε δύο λογαριασμούς στους οποίους είχαν διακινηθεί ποσά ύψους 3.261.307 ευρώ από το 2001 έως το 2009, από περίπου 970 ασθενείς, τους οποίους εξυπηρέτησε σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να απαγγείλει κατηγορίες. Πάντως, η δραστηριότητα του συγκεκριμένου γιατρού είχε οδηγήσει τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Νίκο Κοκκίνη να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του. «Εγώ υπερασπίζομαι το δημόσιο συμφέρον, το κύρος και την αξιοπιστία του ιδρύματος και αν είχα τη δυνατότητα από τον νόμο όχι μόνο θα τον απήλλασσα των καθηκόντων του, αλλά θα τον απομάκρυνα», δηλώνει ο κ. Κοκκίνης.

Ο πανεπιστημιακός προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Χανίων και πέτυχε την αναστολή της απόφασης και επιστρέψε στα καθήκοντά του προσωρινά ως μοναδικός ειδικός στο Εργαστήριο Εξωσωματικής του νοσοκομείου. Η υπόθεση εκδεικάστηκε σήμερα στα Χανιά και η απόφαση αναμενεται να εκδοθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο ο Γ.Πετζετάκις!

Χειροπέδες σε πασίγνωστο κομμωτή για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες σε άλλους δύο επιχειρηματίες για μη καταβολή ΦΠΑ!

Συνελήφθη ο Π. Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για μη καταβολή ΦΠΑ

Πασίγνωστη επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 400.000 ευρώ! –

Mαύρα αυγά τσούγκρισαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Πετζετάκι που δεν πήραν ούτε το δώρο του Πάσχα!

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων του Πετζετάκι έξω απο τα δικαστήρια


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε