Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στους δρόμους και σήμερα οι Βολιώτες μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Στους δρόμους και σήμερα οι Βολιώτες μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟ από το e-volos.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 23.02.2012 | 17:32
Πρώτη δημοσίευση: 23.02.2012 | 17:24

Κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχαν δώσει την προηγούμενη εβδομάδα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματά τους από τον Δήμο Βόλου, εκατοντάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, έκαναν νέα πορεία στους κεντρικούς δρόμους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Οι μαθητές, κινηθήκαν στους δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα,κατά των προβλημάτων που μαστίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα, κατά του μνημονίοτ αλλά και εναντίον του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος, όπως υποστηρίζαν, μία εβδομάδα μετά την συνάντησή τους δεν έκανε καμία κίνηση για να λυθούν τα προβλήματά τους.

Όπως δαβάζουμε στο e-volos, οι μαθητές, αφού κινήθηκαν στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος και αφού στάθηκαν για αρκετή ώρα έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, πήραν τον δρόμο για το Δημαρχείο του Βόλου, με σκοπό να συναντήσουν εκ νέου τον Δήμαρχο της πόλης Πάνο Σκοτινιώτη.

ΦΩΤΟ από το e-volos
ΦΩΤΟ από το e-volos

Eκεί o Δήμαρχος Βόλου, τους "υποδέχθηκε" παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός του Δημαρχείου.

«Είμαστε μικρά παιδιά και άοπλα, τι φοβάται ο Δήμαρχος από εμάς;», ήταν το βασικό τους ερώτημα, ειδικότερα όταν μετά από ενημέρωση υπαλλήλου του Δήμου, ότι ο Δήμαρχος θα δεχθεί συνάντηση με 3μελή αντιπροσωπεία τους, πράγμα το οποίο δεν δέχθηκαν, αφού τελικώς τους εκπροσώπησαν 5 συμμαθητές τους.

Βγαίνοντας από το Δημαρχείο, οι μαθητές εξέφρασαν για άλλη μία φορά την δυσαρέσκειά τους, αφού η συνάντηση δεν καρποφόρησε...Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννινα: Οι μαθητές γύρισαν το κεφάλι στους επισήμους
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο