Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στυλίδα: Το κιόσκι που έκανε έξαλλο τον Απόστολο Γκλέτσο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον αέρα τινάχθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος…

παρουσίασε υπηρεσιακό έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, το οποίο είχε αποδέκτη την πρώην δήμαρχο και ουσιαστικά της εφιστούσε την προσοχή για να μην προχωρήσει ένα έργο, το οποίο δεν ήταν νόμιμο και δεν μπορούσε ποτέ να πάρει άδεια.

Παρ΄όλα αυτά το έργο προχώρησε και το κιόσκι που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία μαζί με τα παρελκόμενα στοίχισε σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 140.000€.
Το περιβόητο κιόσκι - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Κάποιος από τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο, ότι αυτά με τα οποία ασχολείται δεν είναι σοβαρά πράγματα και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον δήμαρχο να εκραγεί και να απειλεί ότι θα καταθέσει μέχρι και μηνύσεις.

Οι σύμβουλοι της πρώην δημάρχου Αλέκας Καραγεώργου αποχώρησαν από την αίθουσα, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος, που παρέλαβε ένα δήμο υπερχρεωμένο, έχει ήδη ξεκινήσει έλεγχο στα οικονομικά του και ψάχνει όλα τα έργα που έγιναν, κυρίως με απ΄ευθείας αναθέσεις από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

O Απόστολος Γκλέτσος τόνισε στο lamiareport.gr, ότι στις συνεδριάσεις πρέπει να μένουμε και να απαντάμε με επιχειρήματα και στοιχεία και όχι να δημιουργούμε εντάσεις και να αποχωρούμε. ”Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε δάνεια για να κάνουμε έργα που ξέρουμε ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια. Οι δημότες πρέπει να ξέρουν που πάνε τα λεφτά τους. Είναι υποχρέωσή μας να τα ψάξουμε όλα. Ένα προς ένα. Και θα το κάνουμε, όσο κι αν κάποιους αυτό τους πονάει”, είπε χαρακτηριστικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε