Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στυλίδα: Βρέθηκε ο 55χρονος που είχε εξαφανιστεί

Εικόνα από το lamiastar.gr
Εικόνα από το lamiastar.gr

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ανηψιοί του 55χρονου όταν είδαν τον θείο τους ζωντανό ανάμεσα στα χόρτα…

Χθες το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι χωρίς πορτοφόλι, χωρίς τα τσιγάρα του και με φόρμες γεγονός που κίνησε αμέσως υποψίες στους συγγενείς του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, τα τελευταία 17 χρόνια έπασχε από ψυχωσικό σύνδρομο ήταν όμως ήρεμος, συνεργάσιμος και καθημερινά ακολουθούσε το ίδιο πρόγραμμα.

Οι συγγενείς του δήλωσαν αμέσως την εξαφάνιση και άρχισαν να τον αναζητούν. Σήμερα το πρωί ζητήθηκε η βοήθεια της 7ης ΕΜΑΚ και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή Νταμάρια κάτω από τα τούνελ της παράκαμψης Στυλίδας μετά από υπόδειξη βοσκού που δήλωσε στην αστυνομία πως τον είδε να περιφέρεται εκεί.

Οι Πυροσβέστες χωρίσθηκαν σε μικρές ομάδες και χτένισαν στην κυριολεξία την περιοχή Δυτικά των τούνελ. Ζητήθηκε μάλιστα να έρθει και σκυλί της 7ης ΕΜΑΚ για να βοηθήσει στον εντοπισμό του άνδρα.

Τελικά ο 55χρονος βρέθηκε σκεπασμένος με χόρτα να τρέμει από το κρύο χωρίς τα παπούτσια του με γρατζουνιές στα πόδια και χωρίς το μπουφάν του. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες για το πώς βρέθηκε εκεί ξαπλωμένος ή για το που πέρασε την νύχτα.

Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν τα παπούτσια και το μπουφάν του. Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να τον ζεστάνουν και του μιλούσαν συνέχεια για να του δίνουν κουράγιο μέχρι το ασθενοφόρο να φτάσει στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα:
Αμαλιάδα: Η εξαφάνιση 28χρονου δεν είχε αίσιο τέλος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε