Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σχοινούσα: Σπαραγμός στην κηδεία της 10χρονης Σοφίας που πέθανε από ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του σπιτιού της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι με την κηδεία της 10χρονης μαθήτριας – Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή…

Απερίγραπτη η οδύνη του πλήθους που συνόδευσε την άτυχη 10χρονη, που έχασε αργά το βράδυ της Παρασκευής τη ζωή της από ηλεκτροπληξία, στην τελευταία της κατοικία. Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια της μικρής μαθήτριας που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι η μικρή Σοφία τους, έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Ένας θρήνος απλώθηκε στο νησί από όλους τους Σχοινουσιώτες, αλλά και τους συγγενείς και φίλους από την Αμοργό, το Κουφονήσι, την Ηρακλειά και την Αθήνα, που συνέρρευσαν στο νησί για να συνοδεύσουν τη 10χρονη που καμάρωναν για την εξυπνάδα της στην τελευταία κατοικία. Η κηδεία τελέσθηκε στις 15:00, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της σορού και των γονέων με ελικόπτερο στο νησί, αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας σε νοσοκομείο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στο κτήμα της οικογένειας, ενώ στον ίδιο χώρο έγινε και η ταφή μετά από έκκληση της οικογένειας, που έγινε αποδεκτή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 10χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν πάει για ύπνο το βράδυ της Παρασκευής, μπήκε στην τουαλέτα του σπιτιού της. Η ώρα περνούσε και κάποια στιγμή οι γονείς της ανησύχησαν. Την φώναξαν, δεν πήραν απάντηση και τότε έτρεξαν προς το μπάνιο.

Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο! Το σοκ που υπέστησαν απερίγραπτο. Αμέσως, συνειδητοποιώντας ότι το παιδί τους δεν ανταποκρινόταν μετέφεραν τη μικρή στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Η γιατρός, κατέβαλε συνεχείς επίμονες προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή η δεκάχρονη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.

Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωματάκι της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Κέντρο Υγείας Νάξου η μικρή υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς ακριβώς. Η τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Πηγή: cycladesvoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε