Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του ΚΚΕ σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ναύπλιο – ΦΩΤΟ

Από τη συγκέντρωση στο Βόλο - ΦΩΤΟ e-volos

Συλλαλητήριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε το ΚΚΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έγιναν σήμερα σε διάφορες πόλεις της χώρας, με αφορμή την ψήφιση των μέτρων για τη νέα δανειακή σύμβαση από τη Βουλή.

   

Το συλλαλητήριο, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος, στην οδό Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, και στους συγκεντρωθέντες μίλησε το μέλος της κεντρικής επιτροπής, Θανάσης Βαρδυλίς.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, κατά της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ιδιωτικών μονοπωλίων, έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η πορεία κατέληξε και πάλι στην οδό Εγνατία και διαλύθηκε, χωρίς να γίνει το παραμικρό επεισόδιο.

Στο Βόλο, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα στις 18:30 το απόγευμα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση που ψηφίζεται σήμερα στην Βουλή.

ΦΩΤΟ από το e-volos

Η ανταπόκριση των μελών ήταν ικανοποιητική, ενώ αμέσως μετά την συγκέντρωση έγινε ειρηνική πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στο σημείο της εκκίνησης τους, όπου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 29 του Μάρτη, ημέρα που θα βρίσκεται στον Βόλο και η Γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Στο Ναύπλιο, με σύνθημα “Όχι στη δανειακή σύμβαση δε θα ζήσουμε με αλυσίδες”, το KKE οργάνωσε συγκέντρωση στην πλατεία Καποδίστρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε ακόμα:
Πάνω απο 10.000 στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε