Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Συγκλονίζει η χήρα του δολοφονημένου ταξιτζή: Περιμένουμε το δικαστήριο για να λυτρωθούμε [vid]

Συγκλονίζει η χήρα του δολοφονημένου ταξιτζή: Περιμένουμε το δικαστήριο για να λυτρωθούμε [vid]

Τρεις μήνες πέρασαν από τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά, για την οποία βρίσκεται στη φυλακή ο 30χρονος ειδικός φρουρός.

Ο καθ’ ομολογίας δράστης, έχει υποστηρίξει δύο “σενάρια” για το κίνητρο του εγκλήματος. Το ένα είναι οι προσωπικές διαφορές με το θύμα και το άλλο είναι η ληστεία. Η οικογένεια του θύματος ωστόσο, τρεις μήνες μετά, δεν έχει ακόμα μια καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς όπλισε το χέρι του δράστη.

Η σύζυγός του μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τον δικό της άνθρωπο που έχασε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

“Είχε ένα χαρακτήρα χαμηλών τόνων. Ένας τέλειος σύζυγος και πατέρας. Ανεκτίμητος φίλος. Αύριο θα κλείναμε 30 χρόνια μαζί… Η κόρη μου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ο Κοσμάς δεν πρόλαβε να το μάθει…”

Η ίδια θυμάται με τρόμο την ημέρα, που έγινε το κακό. “Εκείνη την ημέρα ήρθε ο Κοσμάς στο μαγαζί που δουλεύω, ήπιαμε καφέ μαζί και έφυγε για τη δουλειά του. Από τότε δεν τον ξαναείδα… Είχα ένα άσχημο προαίσθημα όταν μετά δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Πήρα στο νοσοκομείο μήπως έγινε κάποιο ατύχημα, πήραμε στην Ασφάλεια και ενημερώσαμε τους συναδέλφους του. Μάθαμε μετά ότι υπάρχει ένα στίγμα του ταξί. Πήγαμε εκεί, ψάξαμε με συναδέλφους του και η Ασφάλεια ήταν εκεί και τελικά τον βρήκε ένας συνάδελφός του…”

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Πρόκειται για μία εκτέλεση. Μετά μάθαμε ότι ήταν αστυνομικός. Είναι δύσκολο όταν ο αστυνομικός που πληρώνεται από όλους μας για να προστατεύει, να εκτελεί έναν άνθρωπο. Κανένας δεν τον ξέρει. Δεν τον έχω δει ποτέ μου. Δεν ξέρω το πρόσωπό του. Ακόμα και η ληστεία να ήταν το κίνητρο, άξιζε η ζωή του Κοσμά για 200 ευρώ;”

Τώρα η οικογένεια περιμένει τη δίκη της υπόθεσης για να λυτρωθεί, όπως λέει η σύζυγος του οδηγού ταξί. “Να λάμψει η Δικαιοσύνη όσο πιο γρήγορα γίνεται… Να γίνει το δικαστήριο, θα μας φέρει μια λύτρωση. Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Δε μπορεί να στερεί έτσι μια ζωή. Να δικαστεί ο φονιάς. Να λάμψει η Δικαιοσύνη. Δεν έχει δικαίωμα να το κάνει και πόσο μάλλον ένας αστυνομικός”

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε