Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το μωρό της

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το μωρό της

Δεκάδες συνάνθρωποι μας εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την 42χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μαζί με το μικρό αγοράκι της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει το οικογενειακό δράμα της 42χρονης από την Πολωνία, η οποία μέσα στην απόγνωση της λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει προσπάθησε να πνιγεί αγκαλιά με το μόλις 2,5 ετών αγγελούδι της, τον μικρό Όσκαρ, στην θαλάσσια περιοχή της Αλικαρνασσού.

Την τραγική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πατρίς» και το Cretalive σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν φορείς, συλλόγους και πολίτες με στόχο την στήριξη μητέρας και παιδιού.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική αφού δεκάδες είναι τα τηλέφωνα που γίνονται από ανθρώπους, οι οποίοι συγκλονισμένοι, εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την 42χρονη.

Άμεση όμως όπως γράφει το cretalive.gr ήταν και η ανταπόκριση της εθελοντικής ομάδας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στελέχη της οποίας βρίσκονται σε 24ωρη βάση στο πλευρό του μικρού Όσκαρ, ο οποίος εξακολουθεί να φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η 42χρονη επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης το παιδί στην παιδιατρική κλινική. Το αγκάλιασε και το φίλησε συναισθανόμενη την τρέλα που πήγε να κάνει μέσα στην απελπισία της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όσκαρ θα παραμείνει στην παιδιατρική του νοσοκομείου μέχρι να υπάρξει κάποια λύση με την μητέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο:Βούτηξε στη θάλασσα, αγκαλιά με το μωρό της,γιατί είναι άνεργη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε