Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Συνέλαβαν στελέχη του ΚΚΕ για παρακώλυση συγκοινωνιών στη Μυτιλήνη

Συνέλαβαν στελέχη του ΚΚΕ για παρακώλυση συγκοινωνιών στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν στελέχη του ΚΚΕ μετά από μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών από πλοίαρχο.

Στελέχη του ΚΚΕ συνέβαλαν σήμερα στη Μυτιλήνη άνδρες του Λιμενικού Σώματος μετά από μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών και άσκηση βίας που υπέβαλλε ο Πλοίαρχος του πλοίου “Λισσός”.

Χθες υπήρξαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης μικρής έκτασης επεισόδια όταν μέλη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν τον απόπλου του πλοίου “Λισσός” καταλαμβάνοντας τον καταπέλτη του πλοίου, σε ένδειξη συμπαράστασης στην 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. 

Το πλοίο έμεινε στη Μυτιλήνη μέχρι σήμερα το πρωί οπότε και έληξε η απεργία. Μετά την αναχώρηση έγινε γνωστή η υποβολή μήνυσης από τον καπετάνιο του πλοίου κατά τεσσάρων στελεχών του ΚΚΕ στο Νομό.
 
Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο βουλευτής του κόμματος στο Νομό Σταύρος Σκοπελίτης που δεν συνελήφθη λόγω βουλευτικής ασυλίας, ενώ σαν αποτέλεσμα της μήνυσης έγιναν συλλήψεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Στρατή Αντώνα και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Νίκου Μπουλμούλη, ενώ αναζητούνταν ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ Παρασκευάς Γεωργούλας.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν αργά το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης απ’ όπου αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ορίστηκε για το σύνολο των κατηγορουμένων, τακτική δικάσιμος για τις 16 του επόμενου Σεπτεμβρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε