Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη

– Είχαν φύγει αμέσως μετά το φρικτό φονικό της Μυκόνου για Πολωνία
– Η 28χρονη χορεύτρια είχε ερωτικές σχέσεις και με το θύμα και με έναν από τους δύο δολοφόνους 
– Συνελήφθη πριν από λίγο και ο τρίτος δράστης
– Αποκαλύπτουμε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δολοφονικού σχεδίου

Στα χέρια της Πολωνικής αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η 28χρονη χορεύτρια που οργάνωσε τη δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη.

Μαζί με τη χορεύτρια που θεωρείται εγκέφαλος της δολοφονίας συνελήφθησαν και δύο νεαροί 31 και 27 χρονών.Μάλιστα ο 31χρονος,σύμφωνα με τις αρχές,διατηρούσε σχέσεις με τη γυναίκα και τη βοήθησε να βρουν τον τρίτο δράστη για να οργανώσουν και να εκτελέσουν το εγκληματικό τους σχέδιο

Οι Πολωνοί αστυνομικοί σε συνεργασία με τους Έλληνες έκαναν εδώ και καιρό έρευνες σε όλη τη χώρα.
Υπήρχαν πληροφορίες από την αρχή ότι οι τρεις δράστες είχαν φτάσει στην Πολωνία και είχαν βρει εκεί κρησφύγετο.

Πριν μερικές ώρες οι έρευνες απέδωσαν καρπούς. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους τρεις  που αρνούνται όμως τα πάντα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 28χρονη αλλοδαπή, ενώ βρισκόταν στην πατρίδα της, ενημέρωσε τους δυο νεαρούς ότι το θύμα έχει στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό,κάτι που γνώριζε,επειδή διατηρούσε σχέση μαζί του.

Οι 2 αλλοδαποί πήγαν στην Μύκονο προκειμένου να ληστέψουν τον επιχειρηματία με το πλοίο της γραμμής από το λιμάνι της Ραφήνας και αμέσως μετά την άφιξη τους πήγαν οδικώς στο σπίτι του θύματος με το αυτοκίνητο τους και αφού διαπίστωσαν ότι αυτός έλειπε, αποχώρησαν.

Μετά από λίγο η μοιραία γυναίκα επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, χρησιμοποιώντας πολωνικό κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και αφού βεβαιώθηκε ότι το θύμα σε λίγη ώρα θα επιστρέψει στο σπίτι του ειδοποίησε τους συνεργάτες της.

Οι δύο νεαροί αιφνιδίασαν τον Μυκονιάτη επιχειρηματία,χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον με καλώδιο και τον ανέβασαν από το ισόγειο στην βεράντα του πρώτου ορόφου , όπου τον αποτελείωσαν με χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του και με δυνατό χτύπημα του κεφαλιού του σε γωνία του μπαρ της βεράντας.

Μετά ”βούτηξαν” από το σπίτι, ένα χρηματοκιβώτιο με άγνωστο περιεχόμενο, το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και έφυγαν από το νησί το απόγευμα της ιδίας ημέρας, με πλοίο της γραμμής.

Οι δράστες, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την επόμενη ημέρα έφυγαν από την Ελλάδα, οδικώς, με το ίδιο αυτοκίνητο που είχαν έρθει και με τελικό προορισμό, την πατρίδα τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε