Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ στις εκδηλώσεις για την ένωση των Επτανήσων – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ corfupress.com
ΦΩΤΟ corfupress.com

Ένταση επικράτησε σήμερα στην Κέρκυρα, στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στην Πάνω Πλατεία, όταν ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής αλλά και του ΛΑΟΣ όταν κατέθεσαν στεφάνι.

Σύμφωνα με το corfupress.com τα συνθήματα είχαν ως στόχο και τους πολιτικούς που ήταν στη σημερινή τελετή, η οποία έγινε όπως κάθε χρόνο για την επέτειο της Ένωσης.

Την κατάθεση στεφάνων ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των φιλαρμονικών, των μαθητικών τμημάτων και φορέων της Κέρκυρας, μπροστά από την εξέδρα των επισήμων η οποία αυτή τη φορά τοποθετήθηκε στο γνωστό σημείο σε αντίθεση με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου η Περιφέρεια είχε τότε αποφασίσει να μην στήσει υπό το φόβο επεισοδίων.

Παντως, η κυβέρνηση ήταν παντελώς απούσα από τις φετινές εκδηλώσεις, όπως και τα περισσότερα κόμματα τα οποία δεν εκπροσωπήθηκαν.

corfupress.com

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, ο δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής, οι εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων πόλεων, εκπρόσωποι της πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας, των σωμάτων ασφαλείας και πολύς κόσμος.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρκυρα: Το “βοήθημα” για τους ηλικιωμένους πήγε… στο πορτοφόλι της

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε