Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σύρος: Ανεξέλεγκτη φωτιά απειλεί σπίτια – Εκκενώθηκε κατασκήνωση με παιδιά – Αποκαλυπτικές εικόνες στο πύρινο μέτωπο (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Η φωτιά εκδηλώθηκε μεταξύ Πισκοπειού και Κινίου και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες των πυροσβεστών…

Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει μεταξύ Πισκοπειού και Κινίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει και απειλεί σπίτια του Κινίου, όπου βρίσκονται διάσπαρτα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της, εθελοντές, ενώ στο σημείο έχουν ήδη μεταβεί οι υδροφόρες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης καθώς και φορτηγά με χώμα. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν από αέρος με ρίψεις δύο Canadair και ελικόπτερα. Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Βόλακα κοντά στην Αγία Βαρβάρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και γρήγορα πήρε διαστάσεις…

Το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη και η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έκαναν γνωστό λίγο μετά τις 16.00 ότι έχουν ήδη απογειωθεί δύο αεροσκάφη τύπου Canadair 416 για να αντιμετωπιστεί η εξελισσόμενη πυρκαγιά σε περιοχές της νότιας Σύρου.

”Επισημαίνουμε και πάλι προς τους πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους”

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr.

Να σημειωθεί οτι εκκενώθηκε η κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας με τα παιδιά να αποχωρούν για τις οικογένειες τους.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε