Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σύρος: Αποδοκίμασαν τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την διοίκηση του Ναυπηγείου [vid]

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Σε έντονο κλίμα έγινε το μεσημέρι η συνάντηση των εργαζομένων του Νεωρίου με τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Nίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο και τα μέλη της διοίκησης του Νεωρίου, κ.Κοκκάλα και τον κ. Στεφάνου σε μια προσπάθεια να δοθεί λύση στο κεφάλαιο Νεώριο.

Σύμφωνα με το Cyclades24, τα μέλη της διοίκησης δεν έδιναν απαντήσεις στα ερώτημα ττων εργαζομένων, ενώ αρκετές φορές εξαπέλυσαν κατηγορίες σε βάρος τους, οτι εκείνοι φταίνε οτι το Νεώριο της Σύρου, βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι είναι 15 μήνες απλήρωτοι.

Το σωματείο των εργαζομένων ζητούσε απο τους Βουλευτές και τους διοικούντες να τους ενημερώσουν και να δώσουν απαντήσεις στα περί επενδυτών, για το πότε θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους και για το τι εξέλιξη υπάρχει σχετικά με την πλωτή δεξαμενή του Π.Ν.

Αρκετές φορές οι εργαζόμενοι αποδοκίμαζαν τους προσκεκλημένους, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι η κατάσταση “δεν πάει άλλο, δεν έχουμε να δώσουμε ενα ποτήρι γάλα στα παιδιά μας, χρωστάμε σε ΔΕΗ, νερό χιλιάδες ευρώ και δεν μας ακούει κανείς”.

Από τα “πυρά” των εργαζομένων δεν γλίτωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Συρίγος, καθώς όπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι άλλα τους είχε υποσχεθεί και άλλα κάνει σαν Βουλευτής, ενώ του έκαναν γνωστό οτι η ψήφος για εκείνον έχει χαθεί…

Όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Στεφάνου, επενδυτής υπάρχει, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία. Για το θέμα της δεξαμενής έγινε γνωστό απο τον κ. Συρίγο Αντώνη οτι αρχές Νοεμβρίου το Ελεγκτικό Συνέδριο θα αποφασίσει για τη δεξαμενή. Απο την πλευρά του ο Δήμος ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να στηρίζει το Νεώριο και το θέλει ως Ναυπηγείο, ενώ για το θέμα του επενδυτή, δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για την κατάσταση που επικρατεί.

Πηγή: Cyclades24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε