Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύρος:Υπάλληλοι του μπαρ, σακάτεψαν και πέταξαν στα σκουπίδια μεθυσμένο πελάτη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ομολογίες και αποκαλύψεις για το περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία – Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά…

Όλα έγιναν το βράδυ της 21ης Ιουλίου, σε μπαρ που βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου. Ένας 31χρονος μέθυσε και σύμφωνα με μαρτυρίες άρχισε να παρεκτρέπεται. Υπάλληλοι τον πλησίασαν και του ζήτησαν να φύγει. Εκείνος αρνήθηκε και τότε ανέλαβαν δράση, τρεις υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, ηλικίας 27, 32 και 45 ετών.

Όπως ομολόγησαν τα ξημερώματα στους αστυνομικούς, τον έβγαλαν από το κατάστημα ”σηκωτό” και τον πέταξαν δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο κάτω. Επειδή φοβήθηκαν για την κατάσταση του πελάτη, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Εκεί είπαν πως ήταν μεθυσμένος και ότι τα χτυπήματά του προήλθαν από πτώση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν κατάλαβαν ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και οι μώλωπες στο λαιμό ήταν από ξυλοδαρμό! Tου πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Η σοβαρότητα της κατάστασής του οδήγησε τους γιατρούς να ζητήσουν μεταφορά στην Αθήνα. Έτσι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παραμένει κλινήρης σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαπιστώθηκε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη τυμπάνου.

Η σύζυγός του έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα Σύρου και την υπόθεση ανέλαβε ο εισαγγελέας του νησιού. Πήρε καταθέσεις από τη σύζυγο του θύματος, τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου. Οι τελευταίοι ομολόγησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την πράξη τους, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Αυτοκτονία, δυστύχημα ή έγκλημα; Πτώση-θανάτου, από τον 2ο όροφο!

Αιτωλοακαρνανία: Δείπνο τρόμου σε εστιατόριο – H εισβολή που ”πάγωσε” τους πελάτες!

Αχαϊα:”Τι είναι αυτό ρε π…”;-Πλάκωσε στο ξύλο άνδρα της ΔΙ.ΑΣ!

Γιάννενα: Η κόρη δεν κατάφερε να σώσει τη μάνα, από τα χέρια του Αλβανού ληστή!

Ηλεία: Αποχαιρετούν τον 18χρονο φίλο τους με ένα τραγούδι-Δείτε το βίντεο!

Ηράκλειο: Τον έψαχναν όλοι και εκείνος κολυμπούσε… γυμνός!

Εύβοια:Τι έκαναν δύο γυναίκες επιχειρηματίες για να ευχαριστήσουν τους πελάτες;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε