Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θα φορέσουν τα γάντια τους και θα καθαρίσουν τις εκβολές του ποταμού Λουδία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του δήμου Δέλτα θα πιάσουν τις τσουγκράνες και βοηθ’ησουν στην εκστρατεία για τον καθαρισμό του ποταμού.

Την Κυριακή, 3 Απριλίου οι κάτοικοι θα βοηθήσουν την εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

Η δράση, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί με τη δύση του ήλιου, συνδιοργανώνεται από το δήμο Δέλτα και το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

Το περασμένο διάστημα κάτοικοι και φορείς της περιοχής προχώρησαν σε ανάλογες εκστρατείες καθαρισμού και κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλούς τόνους σκουπιδιών, μεταξύ των οποίων βιομηχανικά μπάζα και οικιακά απόβλητα.

Ο δήμαρχος Δέλτα, Νίκος Γιουτίκας, δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις εκστρατείες καθαρισμού, προκειμένου να αποδοθεί πεντακάθαρη η περιοχή του Εθνικού Πάρκου στην τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν την Πέμπτη, 7 Απριλίου, στο δημοτικό σχολείο Ανατολικού και την Κυριακή, 10 Απριλίου, στο παραποτάμιο δάσος Αξιού.

   

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε