Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσ/νίκη: Είναι που είναι στραβό το κλίμα, έχουν και τις λαμαρίνες…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης…

από τις λαμαρίνες των εργοταξίων του μετρό, που κλείνουν τη θέα στα καταστήματά τους. “Οι λαμαρίνες μας δίνουν τη χαριστική βολή. Ο κόσμος δεν έρχεται να ψωνίσει και έτσι όπως έχει μετατραπεί το κέντρο της πόλης δεν φαινόμαστε καθόλου”.

Καταστηματάρχες της περιοχής του κέντρου, πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος της πλατείας Δημοκρατίας και στο ρεύμα προς το σταθμό του ΟΣΕ, για ένα ημίωρο (12.30-13.00).
 
“Ζητάμε να μπει έστω ένα πλεξιγκλάς ώστε να μπορεί ο περαστικός να διακρίνει τα καταστήματά μας. Πιστεύαμε ότι θα ήμασταν περισσότεροι εδώ σήμερα, αλλά τώρα βλέπω την αιτία της μικρής συμμετοχής: Πολλοί έχουν κατεβασμένα ρολά, έχουν κλείσει”, τονίζει ο ιδιοκτήτης καταστημάτων με είδη ενδυμασίας Τάσος Κωνσταντινίδης.

Οι καταστηματάρχες τονίζουν ότι ήδη έχει χαθεί μεγάλο μέρος των εσόδων τους, εξαιτίας των εργασιών του μετρό και πιέζουν να αποσυρθούν άμεσα οι λαμαρίνες που κόβουν τη θέα στα καταστήματα, προσδοκώντας – ενόψει και της εορταστικής κίνησης του Πάσχα – σε περιορισμό της απώλειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε