Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλία: Γυναίκα νεοκόρος εξουδετερώνει ληστή στην κάμερα!

Θεσσαλία: Γυναίκα νεοκόρος εξουδετερώνει ληστή στην κάμερα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.02.2011 | 13:08
Πρώτη δημοσίευση: 07.02.2011 | 12:52

Δείτε στο βίντεο πως αντέδρασε η... σούπερ γιαγιά, όταν είδε τον δράστη να προσπαθεί να σπάσει το παγκάρι της εκκλησίας...

Μόνο σκηνή από ταινία βωβού κινηματογράφου θα μπορούσε να αποδώσει τη θεαματική  προσπάθεια ενός κλέφτη να ξεφύγει από τα χέρια μιας νεοκόρισσας. Ο δράστης, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (04-02-2011), μπήκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου κι αφού κατέστρεψε το παγκάρι, άρπαξε τα λίγα χρήματα που υπήρχαν.

Η νεοκόρος, που τον αντελήφθη , δεν τα έχασε καθόλου. Τον άρπαξε για να τον καθυστερήσει και συγχρόνως άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Και επειδή η πάλη ήταν αμφίρροπη, ο δράστης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να της ξεφύγει, τη δάγκωσε στο χέρι! Ο πόνος από τη δαγκωματιά του κλέφτη ήταν αρκετός για να τον ελευθερώσει από τη λαβή της νεοκόρισσας.

Αμέσως έτρεξε στο όχημα διαφυγής -ένα ποδήλατο παρατημένο στην είσοδο της εκκλησίας- και με ξέφρενη ορθοπεταλιά χάθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η νεοκόρος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Τυρνάβου όπου περιποιήθηκαν την πληγή της μια και το δάγκωμα δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο