Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλία: Κρέας με… πέταλα στο Πανεπιστήμιο – Δείτε σε ποια κρεατικά βρέθηκε DNA αλόγου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παρτίδες κρεατικών στις οποίες ανιχνεύτηκε DNA αλόγου και ανήκουν στην εταιρεία που παρασκευάζει το φαγητό για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δεσμεύτηκαν…

πρόσφατα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος». Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρόκειται για την επιχείρηση «Χούτος Catering», με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ετοιμάζει καθημερινά το φαγητό για 3.000 φοιτητές στη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα (ΤΕΦΑΑ), με μαγειρεία που διαθέτει στη Λάρισα και το Βόλο.

Η «Χούτος Catering», για την οποία, όπως ενημέρωσε το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει σύμβαση μαζί της για την διατροφή των φοιτητών μέχρι τον Ιούνιο του 2014, προμηθεύτηκε τις επίμαχες ποσότητες, νόμιμα, από την εταιρία Τ&Τ Foods ΑΕ με έδρα το Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τα προϊόντα της Τ&Τ Foods ΑΕ «κεμπάπ τύπου αρμένικο» με ημερομηνία Λήξης 7/08/2013 «σουτζουκάκι 80 γρ.» με ημερομηνία λήξης 24/01/2014, «μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 27/11/2013 μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 12/02/2014 που συνελέγησαν από τα υποκαταστήματα της «Χούτος Cetering» στις 5 Μαρτίου και φυλάσσονται στις αποθήκες της Τ&Τ Foods υπό τον έλεγχο του ΕΦΕΤ.»

Η εταιρεία με την οποία επικοινώνησε ο «Κόσμος» αναφέρει ότι λειτούργησε «νόμιμα και καλοπροαίρετα» αποσύροντας τις παρτίδες των παραπάνω προϊόντων. Άγνωστο πάντως παραμένει αν τυχόν στο παρελθόν, πριν ξεσπάσει το διατροφικό σκάνδαλο με το αλογίσιο κρέας, προϊόντα όπως τα παραπάνω διοχετεύτηκαν στα πιάτα των Θεσσαλών φοιτητών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Αυτοκτονία στην κρεβατοκάμαρα – Ούρλιαζε η γυναίκα του!

Πάτρα: Λιποθύμησε μαθητής από την πείνα – ”Έχω να φάω δύο μέρες”!

Πάτρα: Αυτός είναι ο Έλληνας που εκτελέστηκε στη Νιγηρία από ισλαμιστές αντάρτες!

Αχαϊα: Αυτοκτονία σε αποθήκη – Τον βρήκε νεκρό ο μικρός του αδερφός!

Πάτρα: Στη φυλακή για απάτη γνωστός δικηγόρος που έταζε δουλειές με το αζημείωτο!

Δράμα: Το μπαρ δεν σέρβιρε μονο ποτά μετά τα μεσάνυχτα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε