Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλία: Οι δουλέμποροι δεν πήγαν μακριά…

Θεσσαλία: Οι δουλέμποροι δεν πήγαν μακριά…

Τριάντα πέντε παράνομοι μετανάστες (17 άνδρες, 8 γυναίκες και 10 παιδιά), συνελήφθησαν το Σάββατο σε περιοχή του Οικισμού «Αγ. Ιωάννης», Κεραμιδίου Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας.

Τους μετανάστες είχαν αποβιβάσει, νωρίτερα, με ταχύπλοο σκάφος, σε ακτή κοντά στον οικισμό, άγνωστοι διακινητές, στους οποίους είχαν καταβάλει χρηματικό ποσό.

Στην περιοχή Σκλήθρου Λάρισας, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 52 και 40 ετών αντίστοιχα, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ραδιοασύρματοι, συντονισμένοι στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, 29 φυσίγγια των 22mm και μία κροτίδα.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα, οι συλληφθέντες, είναι οι δράστες-λαθροδιακινητές, των τριάντα πέντε αλλοδαπών. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο αποβίβασης των μεταναστών συνελήφθησαν, ως συνεργοί, μία Ελληνίδα και ένας αλλοδαπός, που συμμετείχαν σε οργανωμένο κύκλωμα λαθρομεταναστών που δρούσε με σκοπό την προώθηση τους, στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα. Προανάκριση ενεργεί η Υ.Α. Βόλου.

Διαβάστε επίσης: Και νέα ρατσιστική επίθεση στο Ηράκλειο – Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό μετανάστη από μέλος της Χρυσής Αυγής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε