Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλία: Σκότωσε με φόλα 10 σκυλιά – Πλάνταξαν στο κλάμα τα παιδιά που έπαιζαν μαζί τους (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι του Αμπελώνα, ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι είδαν τα ζώα είτε νεκρά είτε να σπαράζουν απ’ τους πόνους

όταν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή κάποιος ασυνείδητος ανέλαβε «επιχείρηση» δηλητηρίασης όλων των οικόσιτων σκύλων σε γειτονιές του Αμπελώνα.

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, από φόλες που ρίχτηκαν σε αυλές σπιτιών περίπου 10 σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο και άλλα γλίτωσαν την τελευταία στιγμή. Οι ιδιοκτήτες των σκύλων καταγγέλλουν το γεγονός και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να βρουν το δράστη και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Δήμος Λυγούρας ιδιοκτήτης δύο σκυλιών – τα οποία ποτέ δεν πείραξαν άνθρωπο, αντίθετα ήταν πολύ ήσυχα και αγαπητά – τόνισε ότι αυτά βρέθηκαν από τα μικρά παιδιά του που πήγαν να τα ταΐσουν να σφαδάζουν από τους πόνους. Το μαύρο σκυλί δεν άντεξε και ξεψύχησε ενώ το άλλο αναρρώνει.

Επίσης ο κ. Λυγούρας τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταγγείλω μέσω της εφημερίδας σας την άνανδρη και αναίσθητη πράξη ενός συνανθρώπου μας που με δηλητήριο αφαίρεσε τη ζωή αρκετών σκύλων μεταξύ αυτών και του δικού μου. Θέλω να του μεταφέρω ότι αφαίρεσε τη χαρά δυο μικρών παιδιών που αγαπούσαν και έπαιζαν με τον σκύλο τους ο όποιος τους συντρόφευε και τους προστάτευε. Ελπίζω οι τύψεις να τον κάνουν να αναθεωρήσει την πράξη που έκανε και να έχει μετανιώσει».

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Πνίγηκε την ώρα που η κοπέλα του έκανε ηλιοθεραπεία – Ασύλληπτη τραγωδία σε παραλία της Σητείας!

Βοιωτία: Το… βατερλώ της σκληρής συμμορίας των 4 Αλβανών – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός που έφερε χειροπέδες!

Πάτμος: Τον δάγκωσε οχιά την ώρα που καθάριζε το παρτέρι του – Πρήστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος του μουντιάλ – Φωτό!


Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε