Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλία: Τον έπιασαν να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του παράνομους μετανάστες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη στα Τρίκαλα, μετέφερε με το αυτοκίνητό του τρεις μη νόμιμους μετανάστες και πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Τρικάλων και σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, όπως αναφέρεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, ο 26χρονος πιάστηκε να μεταφέρει με ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τρεις συμπατριώτες του, ηλικίας 21, 24 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. 

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί μπήκαν στη χώρα μας στις 11 Ιανουαρίου από αφύλαχτη διάβαση Ελληνοαλβανικής μεθορίου, ενώ ο 26χρονος τους παρέλαβε από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας για να τους μεταφέρει στην πόλη του Βόλου.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ. 

Το προαναφερόμενο αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε