Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άφαντοι οι δύο δραπέτες – Πριόνισαν τα κάγκελα του κελιού τους και έγιναν καπνός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ένας εξ αυτών, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός, καθώς εκτίει ποινή ισόβιων δεσμών για ανθρωποκτονία, απόπειρα δολοφονίας και απαγωγή…

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δύο Αλβανοί που απέδρασαν χθες τα ξημερώματα από κελί της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, οι έρευνες παραμένουν μέχρι στιγμής άκαρπες. Οι δύο δραπέτες -ένας 42χρονος κι ένας 33χρονος- είχαν μεταφερθεί τη Δευτέρα στο Μεταγωγών, απ’ όπου επρόκειτο να μεταχθούν σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας για να συνεχίσουν την έκτιση των ποινών τους. Όπως έγινε γνωστό, απέδρασαν, πηδώντας από το παράθυρο του κελιού, όπου κρατούνταν μαζί με τρία ακόμη άτομα. Τα κάγκελα του παραθύρου ήταν πριονισμένα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή πιθανών συνεργών τους.

Ο ένας εξ αυτών, ο 42χρονος, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός. Εκτίει ποινή ισόβιων δεσμών και επιπλέον πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία, απόπειρα δολοφονίας, απαγωγή κ.ά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε