Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις για την αδειοδότηση του ΤΙΤΑΝ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του νομαρχιακού συμβουλίου να αδειοδοτήσει το ΤΙΤΑΝ για καύση απορριμμάτων…

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Κουκουλεκίδης, δήλωσε ότι «στην ουσία ο νομάρχης δίνει τη δυνατότητα στο “ΤΙΤΑΝ“ να καίει οτιδήποτε, λάστιχα, μπουκάλια, νάιλον θερμοκηπίου, ακόμη και λυματολάσπη. Τα πλαστικά βγάζουν διοξίνες και καρκινογόνες ουσίες. Καταγγέλλουμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι κοροϊδεύει τον κόσμο. Δεν ενημέρωσε τους δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης και οι διοξίνες είναι επικίνδυνες για την υγεία των πολιτών».

Ο αντινομάρχης Περιβάλλοντος, Γιώργος Τσαμασλής, εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι περιβαλλοντικοί όροι είναι άριστοι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία. Οι κάτοικοι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, αφού ανάλογες άδειες έχουν δοθεί σε όλη την Ευρώπη. Πετυχαίνεται οικονομία και προστατεύουμε το περιβάλλον αφού μέχρι τώρα δεν ξέραμε τι να κάνουμε τα λάστιχα, τα λάδια αυτοκινήτων, τα απόβλητα υγρά από τα λιμάνια, όλα τα ανακυκλώσιμα ενεργειακά προϊόντα».

Για το συγκεκριμένο θέμα, η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα δώσει αύριο το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί εκτενέστερα στο ζήτημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε