Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί ”ξέχασαν” να αναφέρουν ότι πυροβόλησαν κλέφτη – Σάλος από τις αποκαλύψεις της υπόθεσης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε βάρος των δύο αστυνομικών σχηματίστηκε δικογραφία – Όλα ξεκίνησαν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, από το οποίο έτυχε να παιρνούν…

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίζεται δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος δύο αστυνομικών, 28 και 46 ετών, που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη καθώς και τριών ατόμων, 28, 32 και 30 ετών, από τους οποίους συνελήφθησαν οι δυο πρώτοι και αναζητείται ο τρίτος. Ο 28χρονος αστυνομικός κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ο 46χρονος για υπόθαλψη, ενώ οι τρεις ιδιώτες για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών, ότι χθες το απόγευμα, μεταφέρθηκε σε Κλινική της Θεσσαλονίκης άτομο, τραυματισμένο από βολίδα πυροβόλου όπλου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρόκειται για τον 32χρονο συλληφθέντα, ο οποίος μαζί με τους άλλους δύο, επιχείρησαν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, να διαπράξουν κλοπή από όχημα, σε χώρο στάθμευσης καταστήματος σουπερ μάρκετ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι δύο αστυνομικοί, που εκτελούσαν περιπολία, μετά από σήμα του Κέντρου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τα παραπάνω άτομα, τα οποία στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με όχημα επιχείρησαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς.

Ο 28χρονος αστυνομικός πυροβόλησε προς την κατεύθυνση του οχήματος, χωρίς να αντιληφθεί την κατάληξη της βολίδας, η οποία όπως πρόεκυψε χτύπησε τον 32χρονο. Εκείνος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να “ξεχνούν” να αναφέρουν το περιστατικό.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε