Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.10.2010 | 13:18
Πρώτη δημοσίευση: 07.10.2010 | 13:27

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στο κέντρο της πόλης (Εγνατίας 66) πραγματοποίησαν αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματοβιοτέχνες, μέλη της ΠΑΣΕΒΕ...

Οι διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο και μοίρασαν στο προσωπικό ασφαλείας της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης, έντυπο υλικό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ασφάλιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους. Κεντρικό αίτημά τους είναι να σφραγίζονται τα βιβλιάρια υγείας και εκείνων των μικρών επαγγελματιών και εμπόρων, που λόγω της κρίσης, δεν καταφέρνουν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς στο ταμείο.

«Ασφαλισμένος, για τριάντα χρόνια, εάν δεν πληρώσει κάποιους μήνες το ταμείο, του κόβουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αλλά, εάν θελήσει να πληρώσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για να επανενταχθεί σε ιατροφαρμακευτική κάλυψη, του ζητούνται εισφορές και για το χρόνο, που δεν του παρεχόταν περίθαλψη. Εμείς λέμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην υγεία» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Ράνια Καπετανγιώργη.

Οι διαδηλωτές στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το άγαλμα του Βενιζέλου και εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους, στη συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων του ΠΑΜΕ.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο