Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της, για να γλιτώσει τη σύλληψη!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Το ”βλαστάρι” της, είχε κάνει από ληστείες και εκβιασμούς, μέχρι πλαστογραφίες και αρπαγές…

Ο 34χρονος συνελήφθη στον Εύοσμο για πλαστογραφία. Σε βάρος του εκκρεμεί βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, που του επιβλήθηκαν κατά την αποφυλάκισή του, την 1-6-2006, από τις δικαστικές φυλακές Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν με συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, για τα αδικήματα της ληστείας και του «Νόμου περί όπλων».

Το υπόλοιπο έκτισης της ποινής του είναι 2 έτη, 4 μήνες και 19 ημέρες. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 5ου τακτικού τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διατηρείται σε ισχύ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του, για αρπαγή από κοινού, ληστεία και εκβίαση, αδικήματα για τα οποία έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψής του.

Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προέβη στην έκδοση πλαστού διαβατηρίου και έπεισε τη μητέρα του να δηλώσει την εξαφάνισή του. Ακόμη σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης 9 ετών και 3 μηνών, για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, πλαστογραφία και μη έγκαιρη καταβολή εισφορών Ο.Α.Ε.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Πήγε στην τουαλέτα και είδε τους ληστές να μπαίνουν από το παράθυρο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε