Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης στους 4 τοίχους του σπιτιού – Την ανάγκαζαν να εκδίδεται καθημερινά με τους πελάτες που κανόνιζαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η 30χρονη κοπέλα ζούσε φυλακισμένη στο σπίτι, αναγκασμένη να υπακούει στις εντολές του ζευγαριού που την κρατούσε…

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν υπόθεση σωματεμπορίας, σε βάρος 30χρονης Βουλγάρας.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρία άτομα (αντρόγυνο-γιός). Συγκεκριμένα, 38χρονος Βούλγαρος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας και χρησιμοποιώντας ψευδείς υποσχέσεις, έπεισε την 30χρονη να έρθει στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον από τον Μάρτιο έως το τέλος του προηγούμενου έτους, προέβαινε από κοινού με την 35χρονη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο του στην γενετήσια εκμετάλλευσή της. Ειδικότερα, με τη χρήση ψυχολογικής βίας και απειλών κατά της σωματικής της ακεραιότητας, την ανάγκασαν να εκδίδεται με πελάτες, με τους οποίους οι ίδιοι κανόνιζαν ραντεβού.

Κατά το χρόνο που εκδίδονταν, την επιτηρούσε ο 38χρονος με το γιο του, ενώ η τέλεση των πράξεων λάμβανε χώρα στο σπίτι τους, όπου βρίσκονταν πάντα η 35χρονη. Η τελευταία, μετά το τέλος των ερωτικών συνευρέσεων, παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων.

Πηγή: seleo.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε