Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Εφημερία του "Αγιος Παύλος" με... αποχή των γιατρών!

Θεσσαλονίκη: Εφημερία του `Αγιος Παύλος` με... αποχή των γιατρών!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.09.2012 | 14:45
Πρώτη δημοσίευση: 18.09.2012 | 14:44

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο το οποίο σήμερα εφημερεύει , λόγω αποχής από την εφημερία των γιατρών οι οποίοι διεκδικούν δεδουλευμένα.

Οι ασθενείς που δεν είχαν ενημερωθεί για την κινητοποίηση των γιατρών αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο συνεφημερεύον νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

"Εμείς ενημερώσαμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου, την ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ ότι σήμερα οι γιατροί δεν θα μετέχουν στην εφημερία στο 'Άγιος Παύλος' γιατί μας χρωστάνε τα δεδουλευμένα για τις εφημερίες εδώ και επτά μήνες, αλλά αυτοί δεν ενημέρωσαν τον κόσμο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται κάποιοι ασθενείς.
Εμείς δεν μπορούμε να αρνηθούμε να εξετάσουμε επείγοντα περιστατικά. Τα επείγοντα τα εξετάζουμε και κινούμε διαδικασία εισαγωγής" ανέφερε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου και μέλος της διοίκησης της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Γούναρης ανέφερε ότι οι γιατροί έχουν δίκιο να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους τα οποία έχουν να πληρωθούν από τον Μάρτιο για γραφειοκρατικούς λόγους και ότι το υπουργείο Υγείας δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι ασθενείς στη σημερινή εφημερία στο "Άγιος Παύλος" εξυπηρετούνται κανονικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Οι κρατούμενοι σταμάτησαν να μαγειρεύουν - Απέχουν από τις εργασίες τους!   Διαδώστε αυτό το άρθρο