Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έφοδοι της αστυνομίας σε καταστήματα με παράνομα «φρουτάκια»

Θεσσαλονίκη: Έφοδοι της αστυνομίας σε καταστήματα με παράνομα «φρουτάκια»

Δέκα άτομα προστέθηκαν στη μακρά λίστα των συλληφθέντων για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Οι έρευνες των αρχών στη Βόρεια Ελλάδα, που μαστίζεται από τον παράνομο τζόγο, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και οι αστυνομικές επιχειρήσεις αποδίδουν καρπούς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Παράνομα «φρουτάκια» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ίντερνετ καφέ αποκάλυψαν οι έφοδοι που πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Ανάληψη και την Καλαμαριά. Συνολικά συνελήφθησαν 10 άτομα, τα οποία είτε έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια είτε διευκόλυναν τη διεξαγωγή τους. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι τριών επιχειρήσεων, ένας υπάλληλος, καθώς και 6 πελάτες, οι οποίοι έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Η παροχή μη αδειοδοτημένων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων αποτελεί ιδιαίτερα βαρύ ποινικό αδίκημα, κακουργηματικού χαρακτήρα. Αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου δεν βρίσκονται μόνο όσοι διατηρούν παράνομα καταστήματα, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες, οι οποίοι διώκονται ποινικά.

Σε βάρος των 10 συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε