Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Είχε στο σάκο της 4,5 κιλά ηρωίνης! Είχε μαζί και την ανήλικη ανιψιά της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τεσσεράμισι κιλά ηρωϊνη κατείχε 33χρονη, η οποία συνελήφθη, κατηγορούμενη για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών. Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε την ώρα που επέβαινε σε ταξί, το οποίο σταμάτησαν αστυνομικοί στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Σε έλεγχο που έκαναν βρέθηκε η παραπάνω ναρκωτική ουσία, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο.

Η 33χρονη τσιγγάνα, χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και ο ρόλος της συνίστατο στην παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών. Στο ίδιο ταξί επέβαινε η 15χρονη ανιψιά της συλληφθείσας, την οποία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία “χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ποσοτήτων”!

Όπως εκτιμάται, η 33χρονη είχε προμηθευτεί την ηρωίνη στην Αθήνα, από όπου ταξίδεψε με τον σιδηρόδρομο προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά λίγο πριν φτάσει στον τελικό προορισμό της, κατέβηκε, πιθανότατα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, επιλέγοντας να συνεχίσει το ταξίδι οδικώς. 

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται, με αμείωτη ένταση, οι έλεγχοι της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης στην πλατεία της Ροτόντας για το εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Σε αυτό το πλαίσιο, συνελήφθησαν, ύστερα από νέα επιχείρηση, οκτώ άτομα, επτά αλλοδαποί και ένας Έλληνας, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς. 

Οι έρευνες στην ίδιο περιοχή θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς η αστυνομία ετοιμάζει περιπολίες με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για τον εντοπισμό ουσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε