Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκκληση του Πρύτανη να ανοίξει το ΑΠΘ – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δραματική έκκληση στους καταληψίες να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους πριν να υπάρξει έξωθεν επέμβαση απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος. «Είναι καταστροφικό αυτό που κάνετε, οδηγείτε το πανεπιστήμιο στην καταστροφή» ανέφερε.

«Ομάδα ιδιωτών εξωπανεπιστημιακών κρατά όμηρο το Πανεπιστήμιο, χάνουμε κάθε ημέρα εκατομμύρια ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλόπουλος. «Εξ όσων γνωρίζω βεβαίως τελούνται αξιόποινες πράξεις, και η κατάληψη δημόσιου χώρου είναι αξιόποινη. Παραμένει κόσμημα το ΑΠΘ στην ακαδημαϊκή του συμπεριφορά, αλλά διανύουμε περίοδο κρίσης και το πανεπιστήμιο είναι δημόσιο. Έχουμε καταγγείλει κατ’ επανάληψη τα όσα συμβαίνουν χρειάζεται συνεργασία με την υπόλοιπη πολιτεία» δήλωσε.

Ο πρύτανης τόνισε ότι το ΑΠΘ έχει υποβάλει στην εταιρεία και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα προτάσεις, αλλά οι εργαζόμενοι είναι αδιάλλακτοι. Όπως ανέφερε ο κ. Μυλόπουλος, κάθε ημέρα σκέφτεται να παραιτηθεί εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, αλλά δεν θέλει να παρατήσει την προσπάθεια για το ΑΠΘ.

«Σήμερα όλο το πανεπιστήμιο φοιτητές και καθηγητές καθαρίζουμε το Πανεπιστήμιο» υπογράμμισε για την απόφαση της πρυτανείας να διοργανώσει εθελοντική εκστρατεία αποκομιδής απορριμμάτων στους χώρους του Ιδρύματος. Από την πλευρά τους, οι εργολαβικοί υπάλληλοι στον τομέα καθαριότητας του πανεπιστημιακού ιδρύματος αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως την Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε στο μπάνιο τον άντρα που διατηρούσε σχέση-Εξιχνίαση 18 χρόνια μετά!

Θεσσαλονίκη:Έπεσαν σε άντρα που χαροπάλευε ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο!

Πάτρα: Μαχαίρωσαν τη γυναίκα αστυνομικού σε στέκι ναρκωμανών!

Ηράκλειο:Στη μία αίθουσα χόρευαν και στη διπλανή, ο υπεύθυνος ζούσε στιγμές τρόμου!

Αστακός:Ο εφιάλτης ιδιοκτήτη πρακτορείου του ΟΠΑΠ ξεκίνησε όταν μπήκε σπίτι του!

Ρέθυμνο: Τριγμούς στην τοπική ΕΛ.ΑΣ προκαλεί η υπόθεση βιασμού από Ειδικό Φρουρό!

Αχαϊα:Κόντεψαν να ”χάσουν” το βρέφος τους, την ώρα που το τάϊζαν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε