Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκοψαν 17.500 κλήσεις σε οδηγούς μέσα σε δύο μήνες – Τα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

17.500 τροχονομικές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαίωσε και κατέγραψε κατά το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στη διάρκεια των καθημερινών ελέγχων της σε βασικούς οδικούς άξονες…

της πόλης. Σύμφωνα με τον απολογισμό του έργου της, η υπηρεσία εξέτασε συνολικά 819 ενστάσεις και διεκπεραίωσε 528 τηλεφωνικές και 56 ψηφιακές καταγγελίες. Επίσης, διενεργήθηκαν 286 τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τους οποίους διαπιστώθηκαν 176 παραβάσεις σε 135 καταστήματα, ενώ εκτελέστηκαν 21 διοικητικές κυρώσεις και 15 αυτοψίες.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και άλλους φορείς, συγκροτήθηκαν 86 μικτά κλιμάκια, με στόχο τον έλεγχο του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, τη βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων και την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. Επιπλέον, 200 μαθητές από τρία δημοτικά σχολεία πήραν μέρος στο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, που υλοποιεί η Δημοτική Αστυνομία.

Κατόπιν ενεργειών της Υπηρεσίας, κατασχέθηκαν συνολικά 40 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί παράνομα από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης της πόλης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε