Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν τρεις ένοπλες ληστείες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρεις εικοσάχρονοι που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρεις τουλάχιστον ένοπλες ληστείες στην περιοχή της συμπρωτεύουσας, συνελήφθησαν χθες μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών.

Εις βάρος των τριών εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης ενώ σε βάρος τους και ενός τέταρτου 20χρονου συνεργού σχηματίστηκε δικογραφία για “Ληστεία” και παράβαση του “Νόμου περί όπλων”

Οι τέσσερις συλληφθέντες σύμφωνα με την Αστυνομία, και σε διαφορετική σύνθεση κάθε φορά κατηγορούνται για:

– την ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ Αμπελοκήπων, στις 08-05-2009. Οι δράστες, με απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 7.983 ευρώ και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

– την ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Ευόσμου στις 22-05-2010. Με την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου, οι δράστες αφαίρεσαν από τους υπαλλήλους και το ταμείο του καταστήματος το ποσό των 1.480 ευρώ και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

– την ενοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης , τον περασμένο Ιούλιο, όταν οι δράστες με απειλή όπλων, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι δράστες χρησιμοποιούσαν δίκυκλο.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε