Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έλεγχος στο τελωνείο παρουσία του Τέρενς Κουίκ – ”Ξεκινάμε αγώνα κατά της διαφθοράς”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μαζί με τα νέα μεικτά κλιμάκια τελωνειακών ελέγχων και δίωξης οικονομικού εγκλήματος, που ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά την πρώτη εμφάνισή τους σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» και ο Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, το μεικτό κλιμάκιο αποτελούσαν άντρες και γυναίκες τελωνειακοί, του ΣΔΟΕ, των Ειδικών Σωμάτων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, με επικεφαλής Επιθεωρητή από την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών που εδρεύει στην Αθήνα.

Με τη βοήθεια X- Ray αυτοκινούμενης μονάδας που εστάλη από τον Πειραιά, το μεικτό κλιμάκιο έκανε την πρώτη του έφοδο στο Β’ Τελωνείο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, σκανάροντας δεκάδες κοντέινερ.

«Ως μέλος της κυβέρνησης, η σημερινή μου παρουσία εδώ καταδεικνύει δύο πράγματα: Την επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεκινά έναν αγώνα κατά της διαφθοράς και του πάσης φύσεως οικονομικού εγκλήματος, όπως επίσης και ότι πολιτικά είμαστε στο πλευρό και στηρίζουμε τη προσπάθεια όλων αυτών των λειτουργών του ελληνικού Δημοσίου, όλων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών, για να αρχίσει να μπαίνει σε μια σειρά, με ένα νέο σχεδιασμό, η εύνομη λειτουργία του Κράτους, χωρίς να κάνουν πάρτι φοροδιαφυγής οι διάφοροι επιτήδειοι», δήλωσε ο κ. Κουίκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε